Forestillinger om

Otte temarækker til faget religion v/ Leif Carlsen & Jørgen Hovgaard. Bogen indeholder 172 tekster grupperet omkring de religiøse fænomener: skabelse, Gud, dæmonkamp, syndefald, offer, menneske, død og eskatologi. Teksterne handler om menneskets forhold til fortid, nutid og fremtid, og er et forsøg på at besvare de fundamentale spørgsmål:
* Hvor kommer vi fra?
* Hvem er vi?
* Hvor skal vi hen?
Teksterne repræsenterer de store verdensreligioner, og der er mange tekster fra primitiv religion.
I tilknytning til hver temagruppe følger et antal tekster, der er tænkt som supplement og/eller inspiration til et samarbejde med fag som geologi, biologi, psykologi, litteratur, oldtidskundskab, historie, filosofi, idehistorie og muligvis andre. Her kan man altså fortsætte temarækken, belyse den under andre synsvinkler og udvide tekstmaterialet yderligere.
Bogen er fortrinsvis beregnet til temalæsning i faget religion i gymnasiet og HF-kursus, seminariet og højskolen – men vil også være velegnet for studiekredse.

”Et fortræffeligt tekstudvalg” – skrev P.G. Lindhardt i Jyllands-posten. ”En nyttig og interessant tekstsamling … tekstudvalget er meget repræsentativt og mange tekstsamlinger er fantasifuldt gjort” – skrev Kaj Mogensen i religionslæreren.

39,-
Pris excl. porto og moms