Children - our future

Bogen er en utraditionel tekstsamling om børn og unge. Bogen indeholder varierende skønlitterære og ikke-skønlitterære tekster, der indgår i et meningsfyldt og frugtbart samspil, og sammen med bogens billeder vil teksterne kunne engagere eleverne i en debat omkring aktuelle og kontroversielle problemer.

SEKTION I: Childhood indeholder tekster om socialisering (børneopdragelse eller indoktrinering?), børnemishandling, og lægger også op til et spændende arbejde med børnelitteratur.

SEKTION II: Children at school belyser barnets oplevelse af skolen samt præsenterer nogle kritiske synsvinkler på skolens betydning i det engelske samfund.

SEKTION III: Conflicts with home and society beskæftiger sig med børns og unges oprør mod forældre og samfund. Eleverne bliver stillet over for en række forskellige forklaringer på dette oprør og på den tiltagende ungdomsvold. Efter hver sektion findes tværgående spørgsmål, der lægger op til gruppearbejde og/eller skriftligt arbejde. Teksterne er gloserede og forsynet med realkommentarer. Bogen henvender sig til gymnasium & HF, seminariet og lignende niveaue.

141 sider.

69,-
Pris excl. porto og moms